IDE Invest i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns IDE Invest i Ulricehamn AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. IDE Invest i Ulricehamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

IDE Invest i Ulricehamn AB är momsregistrerat sedan2006-01-27 och har organisationsnummer 556694-3196.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0321-26600 alternativt besöka eller skicka post till IDE Invest i Ulricehamn AB på följande adress Alängsg. 2, 523 37, Ulricehamn.

IDE Invest i Ulricehamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-01-27.

I IDE Invest i Ulricehamn AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Erik Torbjörn som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Karin Maria Denise som är född 1973 och har titeln Suppleant , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tryckerivserksamhet genom helägt dotterbolag, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.