Onyx Sportcenter i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Onyx Sportcenter i Ulricehamn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Onyx Sportcenter i Ulricehamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Onyx Sportcenter i Ulricehamn AB är momsregistrerat sedan2006-04-20 och har organisationsnummer 556695-9325.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0321-16780 alternativt besöka eller skicka post till Onyx Sportcenter i Ulricehamn AB på följande adress Åsboholmsg. 6, 504 51, Borås.

Onyx Sportcenter i Ulricehamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-04-20.

I Onyx Sportcenter i Ulricehamn AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Smith, Robert Johan Gottfrid som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva friskvård, hälsovård, rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.