Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet är arkitektur och projektering inom byggbranschen och däremd förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2006-01-25 så skapades Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB och verksamheten är har F-skattsedel Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB har haft det sedan 2006-03-09.

Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-09

556697-4381 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ulricehamn.

Just nu är Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB så går det att nå dem via telefon på 0321-35060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håkanson & Käll Arkitektur & Projektering AB är Håkanson, Yngve Emanuel som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Käll, Robert Sven Anders som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkanson, Kerstin Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Käll, Bengt Anders Ingemar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.