Pro-Lack i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

556701-3270 är organisationsnummer för företaget Pro-Lack i Ulricehamn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pro-Lack i Ulricehamn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Pro-Lack i Ulricehamn AB finns i.

Pro-Lack i Ulricehamn AB har varit registrerat sedan 2006-04-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pro-Lack i Ulricehamn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-17.

Pro-Lack i Ulricehamn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pro-Lack i Ulricehamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pro-Lack i Ulricehamn AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-13020 eller genom brev på följande adress:
Alängsg. 3, 523 37, Ulricehamn

Bolaget ska bedriva lackering av fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pro-Lack i Ulricehamn AB och det är Huusko, Raimo Juha Sulevi som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kauppi, Kati Maarit som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor,