Feldtsam AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med hårvård, accessoarer, hudvård och samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Feldtsam AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Feldtsam AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2006-05-12 så skapades Feldtsam AB och företaget är har F-skattsedel Feldtsam AB har haft det sedan 2006-06-03.

Feldtsam AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-03

556704-0117 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Feldtsam AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Feldtsam AB så går det att nå dem via telefon på 0321-10410 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Feldtsam AB är Ebenfelt, Malin Elisabeth Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Karin Ingeborg Annette som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebenfelt, Per Pontus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Arne Anders som är född 1967 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor.