Kyrkvikens Camping AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Kyrkvikens Camping AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Kyrkvikens Camping AB är ett av dem. Statusen för Kyrkvikens Camping AB är att Bolaget är aktivt.

Kyrkvikens Camping AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-07. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Kyrkvikens Camping AB ska trivas.

Kyrkvikens Camping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva campingverksamhet innefattande upplåtelse av campingplats, uthyrning av stugor och villavagnar samt försäljning av dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kyrkvikens Camping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12.

Idag är Kyrkvikens Camping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Kyrkvikens Camping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0525-25362.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kyrkvikens Camping AB är Fritzson, Lars Börje Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gun Lisbeth Francine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Kyrkvikens Camping AB har 556705-2278 som sitt organisationsnummer.