Thess Production AB

Västra Götalands län

Information

556707-3191 är organisationsnummer för bolaget Thess Production AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thess Production AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Thess Production AB finns i.

Thess Production AB har varit registrerat sedan 2006-07-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thess Production AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Thess Production AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thess Production AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Thess Production AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ekhultsg. 4, 523 31, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva produktion och handel med textilprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thess Production AB och det är Skoglund, Johan Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jeanette Christina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,