StudioSund i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och StudioSund i Ulricehamn AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och StudioSund i Ulricehamn AB är ett av dem. Statusen för StudioSund i Ulricehamn AB är att Bolaget är aktivt.

StudioSund i Ulricehamn AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som StudioSund i Ulricehamn AB ska trivas.

StudioSund i Ulricehamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom träning och friskvård, främst inom vibrationsträning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att StudioSund i Ulricehamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är StudioSund i Ulricehamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med StudioSund i Ulricehamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-822440.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med StudioSund i Ulricehamn AB är Evensen, Helén som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dalmyr, Björn Peter som är född 1977 och har titeln Suppleant, Bohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

StudioSund i Ulricehamn AB har 556708-9486 som sitt organisationsnummer.