Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva familjehmsvård riktat mot vuxna med missbruk, kriminalitet och neuropsykiatriska funktionshinder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2006-09-05 så skapades Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB och bolaget är har F-skattsedel Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB har haft det sedan 2006-09-28.

Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-13

556710-3394 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB så går det att nå dem via telefon på 070-8151481 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sävsjöviks Förstärkta Familjehem AB är Jungmark, Anna Carin Stensdotter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kawalec, Krystian som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .