P.Å. Wahlberg Konsult AB

Västra Götalands län

Information

P.Å. Wahlberg Konsult AB är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som P.Å. Wahlberg Konsult AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

P.Å. Wahlberg Konsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-09-28.

P.Å. Wahlberg Konsult AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-09-06. Men sedan 2006-12-07 så har P.Å. Wahlberg Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Liared 124, 523 91, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P.Å. Wahlberg Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-43040.

Ulricehamn arbetar för att företag som P.Å. Wahlberg Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för P.Å. Wahlberg Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är rekrytering, utredning, utbidlning jämte handledning av familjehem och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för P.Å. Wahlberg Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P.Å. Wahlberg Konsult AB och det är följande personer, Wahlberg, Åsa Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Pär Olof som är född 1964 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för P.Å. Wahlberg Konsult AB är 556710-3527.