UL Agentur & Administration AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns UL Agentur & Administration AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. UL Agentur & Administration AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

UL Agentur & Administration AB är momsregistrerat sedan2006-11-09 och har organisationsnummer 556711-6511.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0321-12450 alternativt besöka eller skicka post till UL Agentur & Administration AB på följande adress Fornängsg. 20, 523 37, Ulricehamn.

UL Agentur & Administration AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-09.

I UL Agentur & Administration AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Jarl Jean Urban som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva agentur och försäljning inom möbelindustrin, försäljning av mattor, redovisning och kontors- tjänster, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.