In Pot AB

Västra Götalands län

Information

556714-8340 är organisationsnummer för verksamheten In Pot AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som In Pot AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som In Pot AB finns i.

In Pot AB har varit registrerat sedan 2006-11-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för In Pot AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

In Pot AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för In Pot AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med In Pot AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-35324 eller genom brev på följande adress:
REKTORSVÄGEN 28, 523 35, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva förmedling av jordbruksprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med In Pot AB och det är Svensson, Per Arne som är född 1948 och har titeln VD, Svensson, Per Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Dan Ingvar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hugosson, Jan Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor