International Potato P.A.S AB

Västra Götalands län

Information

International Potato P.A.S AB är ett bolag som finns i Ulricehamn. I International Potato P.A.S AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Per Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med International Potato P.A.S AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå International Potato P.A.S AB på telefon 0321-35324.

Bolaget skall bedriva förmedling av jordbruksprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är International Potato P.A.S AB av bolagstypen Aktiebolag.

International Potato P.A.S AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

International Potato P.A.S AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-15 och International Potato P.A.S AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för International Potato P.A.S AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

International Potato P.A.S AB har 556714-8357 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.