Segerkvist Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

556715-5964 är organisationsnummer för verksamheten Segerkvist Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Segerkvist Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Segerkvist Entreprenad AB finns i.

Segerkvist Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2006-11-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Segerkvist Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

Segerkvist Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Segerkvist Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Segerkvist Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3772244 eller genom brev på följande adress:
Sjövik , 520 10, Gällstad

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnads och snickeriverksamhet, handel med tomtmark, äga och förvalta fast och lös egendom samt aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Segerkvist Entreprenad AB och det är Segerqvist, Jerker Carl-Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerqvist, Rose-Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,