Prångens Stugby Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Prångens Stugby Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Prångens Stugby Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prångens Stugby Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Prångens Stugby Aktiebolag har haft sedan 2006-12-23. Prångens Stugby Aktiebolag har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Prångens Stugby Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5331265.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Prångens Stugby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Prångens Stugby Aktiebolag har idag 556716-8223 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Prångens Stugby Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att tillhandahålla bostäder för korttidsuthyrning till turister, föreningar, företag och privatpersoner och idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten ska bedrivas året runt och bolaget ska också äga och förvalta fastigheter för detta ändamål.

I Prångens Stugby Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Nils Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Thomas Joakim som är född 1982 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .