Norrlands Custom AB

Västra Götalands län

Information

556716-8678 är organisationsnummer för verksamheten Norrlands Custom AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrlands Custom AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Norrlands Custom AB finns i.

Norrlands Custom AB har varit registrerat sedan 2006-12-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrlands Custom AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Norrlands Custom AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norrlands Custom AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Norrlands Custom AB så kan ni göra det på telefon genom 0660-82810 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva bil- och reservdelsförsäljning. Vidare skall bolaget äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrlands Custom AB och det är Lesser, Hans Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Skånberg, Malin Ulla-Brith som är född 1969 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor,