Christer Green Affärsutveckling AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Christer Green Affärsutveckling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Christer Green Affärsutveckling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Christer Green Affärsutveckling AB är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 556718-7538.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5300290 alternativt besöka eller skicka post till Christer Green Affärsutveckling AB på följande adress Aspelundsg. 5, 523 31, Ulricehamn.

Christer Green Affärsutveckling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I Christer Green Affärsutveckling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Green, Eva Ingegerd som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling av enskilda individer, organisationer och företagsverksamheter genom analyser, rådgivning, projektledning, utbildning samt övrigt stöd och support för i huvudsak företag relaterade till byggsektorn och därmed förenlig verksamhet.