Björnareds Gård Event AB

Västra Götalands län

Information

Björnareds Gård Event AB är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Björnareds Gård Event AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Björnareds Gård Event AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-01-10. Men sedan 2007-06-28 så har Björnareds Gård Event AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björnared 110, 523 98, Hökerum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björnareds Gård Event AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-275101.

Ulricehamn arbetar för att företag som Björnareds Gård Event AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björnareds Gård Event AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva uthyrning av lokaler, nöjesevent samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björnareds Gård Event AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björnareds Gård Event AB och det är följande personer, Bergqvist, Stig Eric som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sand, Ann Linnea som är född 1967 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björnareds Gård Event AB är 556719-8345.