Terminatorservice AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva service av entreprenadmaskiner såsom skogs- maskiner, entreprenaduppdrag inom skogsindustrin samt försäljning och tillverkning av skogsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Terminatorservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Terminatorservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2007-01-11 så skapades Terminatorservice AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556720-0885 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Terminatorservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Terminatorservice AB så går det att nå dem via telefon på 0515-728909 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Terminatorservice AB är Leppänen, Veli Matti som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jurcic, Dennis Josip som är född 1980 och har titeln Suppleant, .