Glenn Svensson Byggservice AB

Västra Götalands län

Information

Glenn Svensson Byggservice AB är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Glenn Svensson Byggservice AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Glenn Svensson Byggservice AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-02-08.

Glenn Svensson Byggservice AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-01-25. Men sedan 2007-02-08 så har Glenn Svensson Byggservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rudeg. 8, 523 31, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Glenn Svensson Byggservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-12578.

Ulricehamn arbetar för att företag som Glenn Svensson Byggservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Glenn Svensson Byggservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Glenn Svensson Byggservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Glenn Svensson Byggservice AB och det är följande personer, Lundqvist, Glenn Arne som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Maria Therese som är född 1977 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Glenn Svensson Byggservice AB är 556721-8044.