Sjurs Mekaniska Verkstad AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Sjurs Mekaniska Verkstad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Sjurs Mekaniska Verkstad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Sjurs Mekaniska Verkstad AB är momsregistrerat sedan2007-04-06 och har organisationsnummer 556724-6573.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-2036126 alternativt besöka eller skicka post till Sjurs Mekaniska Verkstad AB på följande adress GRÖNAHÖGSVÄGEN 10, 523 30, Ulricehamn.

Sjurs Mekaniska Verkstad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-29.

I Sjurs Mekaniska Verkstad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Skoglund, Anna-Lena Ellinor som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tillverkning, reparation och montage av mekaniska produkter, företrädesvis avseende uppvärmningsanläggningar. Härutöver ska bolaget äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.