RB Kandibo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och RB Kandibo Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och RB Kandibo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för RB Kandibo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

RB Kandibo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som RB Kandibo Aktiebolag ska trivas.

RB Kandibo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska genomföra projekt för bostäder respektive lokaler avseende renoveringar, nybyggnationer och ombyggnationer och därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RB Kandibo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är RB Kandibo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med RB Kandibo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-35470.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med RB Kandibo Aktiebolag är Andersson, Rolf Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rolf Joakim som är född 1965 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

RB Kandibo Aktiebolag har 556726-2752 som sitt organisationsnummer.