Retse Fastighet AB

Västra Götalands län

Information

556729-0472 är organisationsnummer för företaget Retse Fastighet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Retse Fastighet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Retse Fastighet AB finns i.

Retse Fastighet AB har varit registrerat sedan 2007-04-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Retse Fastighet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-01-15.

Retse Fastighet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Retse Fastighet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hamrin, Agneta Lovisa Carolina i förening med en av -Samuelsson, Anders Gösta -Simonsson, Anders Carl-Johan

Vill ni komma i kontakt med Retse Fastighet AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva förvaltning av fast egendom, uthyrning av lagerlokaler, försäljning av lager- och fastighetstjänster, samt handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Retse Fastighet AB och det är Hamrin, Agneta Lovisa Carolina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Anders Gösta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Anders Carl-Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Jörgen Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,