Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum)

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum). Det finns flera bolag som liknar Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum) i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-03-26 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2007-05-15 så har Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum) varit registrerat och sedan 2009-04-30 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum) så kan man gör det genom att posta ett brev till Strandg. 6, 523 31, Ulricehamn. Vi ni istället prata med Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum) så kan ni göra det på 0321-26610.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detalj- handelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Törnblad, Robert Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblad, Kerstin Elisabeth Adelaine som är född 1960 och har titeln Suppleant, Gabre, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ulricehamns Stormarknad AB (Ica Kvantum) har 556729-8350 som sitt organisationsnummer.