Lönnebergs Trädgård och Mark AB

Västra Götalands län

Information

Lönnebergs Trädgård och Mark AB är ett företag som finns i Ulricehamn. I Lönnebergs Trädgård och Mark AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Per Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Bengt Olof som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lönnebergs Trädgård och Mark AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lönnebergs Trädgård och Mark AB på telefon 070-5707171.

Bolaget ska bedriva mark- och entreprenadarbeten, utbildning och kurser avseende whisky och öl, handel med whisky, öl och produkter relaterade till detta och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lönnebergs Trädgård och Mark AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lönnebergs Trädgård och Mark AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lönnebergs Trädgård och Mark AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Lönnebergs Trädgård och Mark AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lönnebergs Trädgård och Mark AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lönnebergs Trädgård och Mark AB har 556730-1931 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.