Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB är momsregistrerat sedan2007-06-21 och har organisationsnummer 556730-9884.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0321-531360 alternativt besöka eller skicka post till Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB på följande adress Grönahögsv. 17, 523 30, Ulricehamn.

Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-14.

I Verktygsmaskiner i Ulricehamn AB så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Martin Rikard som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Jan-Olof Bertil som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och service av verktygsmaskinger samt därmed förenlig verksamhet.