Ulf Bodin Konsult AB

Västra Götalands län

Information

Ulf Bodin Konsult AB är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Ulf Bodin Konsult AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ulf Bodin Konsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-28.

Ulf Bodin Konsult AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-06-19. Men sedan 2007-08-03 så har Ulf Bodin Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Romsås 168, 523 98, Hökerum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ulf Bodin Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-52003.

Ulricehamn arbetar för att företag som Ulf Bodin Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ulf Bodin Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet med huvudsaklig inriktning på IT samt bedriva handel med värdepapper och fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för Ulf Bodin Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ulf Bodin Konsult AB och det är följande personer, Bodin, Ulf Kent Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodin, Gun Cecilia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ulf Bodin Konsult AB är 556731-9529.