Granareds Gård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Granareds Gård Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Granareds Gård Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Granareds Gård Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Granareds Gård Aktiebolag har haft sedan 2007-08-30. Granareds Gård Aktiebolag har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Granareds Gård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Granared 110, 523 99, Hökerum men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-82019.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Granareds Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Granareds Gård Aktiebolag har idag 556732-8868 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gradén, Hans Klas Aron Firman tecknas i förening av -Gradén, Harald Georg Samuel -Nyman, Gösta Hans-Olof är den som för stunden ansvarar för Granareds Gård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lant- och skogsbruk med inriktning på köttdjur och växtodling, tjänster inom samma område, entreprenadverksamhet, turism, fastighetsförvaltning, kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Granareds Gård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gradén, Hans Klas Aron som är född 1958 och har titeln VD, Gradén, Hans Klas Aron som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Gösta Hans-Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gradén, Harald Georg Samuel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantGLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .