B E Nybergs Motor AB

Västra Götalands län

Information

B E Nybergs Motor AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där B E Nybergs Motor AB finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. B E Nybergs Motor AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket B E Nybergs Motor AB har haft sedan 2008-01-24. B E Nybergs Motor AB har funnits sedan och 2008-01-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B E Nybergs Motor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 2, 523 90, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-710071.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är B E Nybergs Motor AB Privat, ej börsnoterat.

B E Nybergs Motor AB har idag 556743-4617 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för B E Nybergs Motor AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import och försäljning av motorfordon med tillhörande maskinutrustning, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I B E Nybergs Motor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyberg, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Susanne Isabella som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, Bergström, Eva Anette som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .