Steinstö Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

556747-1866 är organisationsnummer för företaget Steinstö Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Steinstö Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Steinstö Entreprenad AB finns i.

Steinstö Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2007-12-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Steinstö Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-17.

Steinstö Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Steinstö Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Steinstö Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-31066 eller genom brev på följande adress:
Blidsberg 124, 520 24, Blidsberg

Föremålet för bolagets verksamhet är mark- och anläggningsentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Steinstö Entreprenad AB och det är Åkesson, Lars Åke André som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Steinstö, Karl Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Steinstö, Rolf Sigbjörn som är född 1942 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,