BJ:s Vilt

Västra Götalands län

Information

560905-XXXX är organisationsnummer för bolaget BJ:s Vilt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BJ:s Vilt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som BJ:s Vilt finns i.

BJ:s Vilt har varit registrerat sedan 2002-11-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BJ:s Vilt så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BJ:s Vilt är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för BJ:s Vilt är följande:

Vill ni komma i kontakt med BJ:s Vilt så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Köpa upp vilt Rådjur, hjortar och älgar. Sälja till företag som säljer i sin tur samt till restauranger och butiker. Sälja eget och andras jaktskjutet vilt. Köpa och vilt, nötkött, fläskkött, lammkött, fågel, fisk och skaldjur från uppfödare, grossister och privat. Sälja jakt till företag och privatpersoner.

Det finns olika personer som har en koppling med BJ:s Vilt och det är Johansson, Bengt-Arne Lennart som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,