Krister Johansson Marknadsförsäljningar

Västra Götalands län

Information

Krister Johansson Marknadsförsäljningar är ett bolag som finns i Ulricehamn. I Krister Johansson Marknadsförsäljningar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Roland Krister som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Krister Johansson Marknadsförsäljningar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Krister Johansson Marknadsförsäljningar på telefon 0321-41590.

Marknadsförsäljningar av textilier.

Idag är Krister Johansson Marknadsförsäljningar av bolagstypen Enskild firma.

Krister Johansson Marknadsförsäljningar är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Krister Johansson Marknadsförsäljningar innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Krister Johansson Marknadsförsäljningar är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Krister Johansson Marknadsförsäljningar så är det följande:

Krister Johansson Marknadsförsäljningar har 561215-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.