Linnarssons Mekaniska

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Enskild firma som heter Linnarssons Mekaniska. Det finns flera företag som liknar Linnarssons Mekaniska i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Linnarssons Mekaniska är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-07-19 så har Linnarssons Mekaniska varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Linnarssons Mekaniska och det finns fler företag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Linnarssons Mekaniska så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Linnarssons Mekaniska så kan ni göra det på 0515-51424.

Reparation, svetsning och tillverkning av allehanda ting, lekoarbeten, entreprenadarbeten i skogs- och lantbruk samt handel med reservdelar, tillbehör för bilar och maskiner egen tillverkning m m.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Linnarsson, Sven-Erik Thomas som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Linnarssons Mekaniska har 570424-XXXX som sitt organisationsnummer.