Björnhälsan i Ulricehamn

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Enskild firma som heter Björnhälsan i Ulricehamn. Det finns flera företag som liknar Björnhälsan i Ulricehamn i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Björnhälsan i Ulricehamn är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-12-05 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1999-04-22 så har Björnhälsan i Ulricehamn varit registrerat och sedan 2002-01-07 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Björnhälsan i Ulricehamn och det finns fler företag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Björnhälsan i Ulricehamn så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Björnhälsan i Ulricehamn så kan ni göra det på 0321-14460.

Naprapatbehandlingar. Ergonomisk rådgivning och konsultation. Träningsrådgivning och konsultation. Försäljning av hälsoprodukter och friskvårdsprodukter. Försäljning och framtagning av undervisningsmaterial.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Bengt Erik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Björnhälsan i Ulricehamn har 570811-XXXX som sitt organisationsnummer.