SD Bygg & Konsult Enskild Firma

Västra Götalands län

Information

571210-XXXX är organisationsnummer för bolaget SD Bygg & Konsult Enskild Firma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SD Bygg & Konsult Enskild Firma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som SD Bygg & Konsult Enskild Firma finns i.

SD Bygg & Konsult Enskild Firma har varit registrerat sedan 1998-02-26 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SD Bygg & Konsult Enskild Firma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

SD Bygg & Konsult Enskild Firma är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för SD Bygg & Konsult Enskild Firma är följande:

Vill ni komma i kontakt med SD Bygg & Konsult Enskild Firma så kan ni göra det på telefon genom 0321-27105 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom byggsektorn. byggverksamhet. försäljning av timmerhus inom och utanför norden samt därmed sammanhängande verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med SD Bygg & Konsult Enskild Firma och det är Delin, Ulf Torsten Sören som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,