Sting Kenneth Johansson

Västra Götalands län

Information

580927-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sting Kenneth Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sting Kenneth Johansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Sting Kenneth Johansson finns i.

Sting Kenneth Johansson har varit registrerat sedan 1983-01-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sting Kenneth Johansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Sting Kenneth Johansson är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Sting Kenneth Johansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sting Kenneth Johansson så kan ni göra det på telefon genom 0321-51431 eller genom brev på följande adress:

Handel med manufakturvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Sting Kenneth Johansson och det är Johansson, Kenneth Folke som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,