Åfärds såg och snickeri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Åfärds såg och snickeri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åfärds såg och snickeri är ett av dem. Statusen för Åfärds såg och snickeri är att Bolaget är aktivt.

Åfärds såg och snickeri är ett Enskild firma och skapades 1989-02-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åfärds såg och snickeri ska trivas.

I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Möbel- och inredningssnickeri, bygg- och snickerientreprenader, byggmaterialhantering och virkessågning samt därmed förenlig handel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åfärds såg och snickeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Åfärds såg och snickeri och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Åfärds såg och snickeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Åfärds såg och snickeri är Claesson, Lars Ove som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Åfärds såg och snickeri har 581015-XXXX som sitt organisationsnummer.