A. Bergqvist Bil & Traktorservice

Västra Götalands län

Information

581130-XXXX är organisationsnummer för bolaget A. Bergqvist Bil & Traktorservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A. Bergqvist Bil & Traktorservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som A. Bergqvist Bil & Traktorservice finns i.

A. Bergqvist Bil & Traktorservice har varit registrerat sedan 1982-02-10 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för A. Bergqvist Bil & Traktorservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

A. Bergqvist Bil & Traktorservice är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för A. Bergqvist Bil & Traktorservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med A. Bergqvist Bil & Traktorservice så kan ni göra det på telefon genom 033-273146 eller genom brev på följande adress:

Bil- och traktorreparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med A. Bergqvist Bil & Traktorservice och det är Bergqvist, Anders Bertil Valdemar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,