US INFORMATÖREN

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Enskild firma som heter US INFORMATÖREN. Det finns flera bolag som liknar US INFORMATÖREN i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

US INFORMATÖREN är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-06-05 så har US INFORMATÖREN varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är US INFORMATÖREN och det finns fler bolag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med US INFORMATÖREN så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med US INFORMATÖREN så kan ni göra det på 0321-33155.

Konsultverksamhet avseende information, annonsförsäljning, föredragsverksamhet, organisationsutredniongar för organisa- tioner och företag samt trycksaksframställning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Ulf Lennart som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

US INFORMATÖREN har 590130-XXXX som sitt organisationsnummer.