Sammanfattning kväll och natt

2017-12-12 06:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Tommy Nyman. Ikväll kommer Stefan Gustafsson.

23.10 Ulricehamn, trafikolycka
På riksväg 40 vid Gullered har en lastbil kört av vägen och vält. Inga personskador men stopp i trafiken vid olycksplatsen. Stoppet gäller båda färdriktningarna Trafiken dirigeras om via Hössna. Lastbilen förväntas bärgas under tisdagsförmiddagen.

23.20 Göteborg, trafikolycka singel
På Stenebyvägen i Tuve har en personbil kört av vägen. I bilen åkte tre personer. Alla tre körda i ambulans till sjukhus med okända skador.

02.33 Ulricehamn, mordbrand
Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till Migrationsverkets boende i Lindängen där brand uppstått i en lägenhet. I trapphuset till lägenheten anträffas en kvinna som förs till sjukhus med troliga rökskador. Hon grips misstänkt för att ha anlagt branden. Brottsrubriceringen är mordbrand. Inga andra personer är skadade i samband med branden.

03.51 Lerum, inbrott
På en trafikskola går ett inbrottslarm. Polis som kommer till platsen konstaterar att en dörr är uppbruten och ytterligare en dörr sågats upp troligen med vinkelslip. Två motorcyklar har stulits. Dessa hittas dock en bit från brottsplatsen. Polis spårar med hund efter de misstänkta tjuvarna men spåren slutar vid en plats där en bil stått parkerad. Bilen nu borta. Ingen gripen. 

Se händelsen på polisen.se